Follow Dashboard
Tokens?

what the news : takdir x berpihak d kita.. uu~
Saturday, 11 August 2012 | 04:22 | 0 comments
ary ni kita sedih sgt2.. nk tau sebab ap ? sebab kita x jumpe pon si dea ... uu.. dh rancang nk jumpe dia tau petg tdy dlm kol 5;00 (dia yg ckp sendri tau dax !!) kita tuon tepat2 kol 5 tau x ? tungu punya la lama.. tgk x de owg pon..dia x tuon pon... frust je... pastu kita pi la bazaar round sampai 3 kali tau x ? sbb takot dea ad at bazaar je. owg pon dh pandang pelik je.. hehe ..tgk x de..hampa kita :/ then kita dh beli barang kita nk (ala roti je pon,,air sume ber ais) cri la gak at tempat guard tu..lme gak la..tgk dia x de gak.. hampa kita tau... then kita pon balik la ngn mke mcm jelly lembek... mke monyok je.. mama kita pon pelik ngn prangai kita... bila kita dh tuka baju segala bagai.. pegy tingkap nk sidai tuala..tgk dia bru balik dri pi bazaar.. ok , seriously panas sgt2 kita time tu.. mesty dia lambat agy. ee... enat kita tunggu.. bila dh balik bru dea muncul ? :/ erm..tu jela kita nk ckp aryni..hehhe bye-II ^^


Old things | New things