Follow Dashboard
Tokens?

what the news : the best raya forever :) i will remember this moment !
Sunday, 26 August 2012 | 05:09 | 0 comments
hye , skunk dh raya ke bape eh ? adui ! lpe2 xD maybe byk mkn semut kot time raya ni.. hha.. byk mkn semutpon.. i still can't forget all the memory time raya ni.. yup btol.. kita balik raya perak at tronoh (umah maksu) haha jumpe la cousin2 kita..btol mke sume dh besa panjang.. and ade dh kawen and have a child.. btol .. memang syok la.. kita kne redha anak sedara kita bakal call me 'makcik ' haha.. dh tue dh kita xD erm.. yg paling best..semalam nye kes la :)
aku , lyana ngn aishah dtg umah aku .. ade mkn2 sket.. then aku tunggu la 4 owg jejaka tampan (haha , tampan2) :D bersiap.. siap ade yg x mandi. lme la gak tunggu.. (they all like a gurl.. siyes) dlm setgh jam bru mai sini.. haha btul kitaowg sume wat mke penyek tau.. capital F look shook when he look at me.. why ea ? hurm.. hanya aty dia yg tau k ? kwn2 dia sume jakun. kecuali dia.. dia nmpk malu.. and pipi dia blushing...sweet gytu.. :) pastu kita pi beraya umah capital F.. naik tingkat tujuh.. tpi dia still ade at blakang kita.. kita happy je x mengah pon mcm pren kita yg lain.. bersalam ngn mak dia.. rse masakan mak dia.. tu merupakan ary yg indah bgy kita. :) and moment x le bla.. time kita nk bersin.. -.- tutup idong je manjang.. dia pon nk gelak.. haha .. well this is me.. :) like childish ken ? bile kita nk pi beraya umah kwn sekelas.. (dia pon nk beraya umah owg lain) dia nasihatkan kita panjang btol.. tpi kita tau dia nk kita be careful.. btw syg dia sgt2 :D
tu je nk cte ngn you all aryni.. :D next time .. kita cte agy..

pls : tu pic kita time raya ke-2 .. time tu at kg agy.. hew hew.. blom terlambatkan ? selamat ary raya kita ucapkan at kowg .. haha :DD


Old things | New things