Follow Dashboard
Tokens?

what the news : PMR oh , PMR
Friday, 28 September 2012 | 04:02 | 0 comments
hye hye ,bye bye ... ap yg aku merapu ni ? haha bdax ngek la aku ni :P ok dri aku merepek jdi lebyh baik aku bercerita.. kang kowg juling mata ye x ? haha :p PMR ? PMR bermaksod PEPERANGAN MALAYSIA RENDAH ! haa.. x sampai seminggu pon skunk ni.. jdi aku dh kne simtom demam peperiksaan ni.. -.- mke pon kuyu je.. aduyai! yela hadap buku 12 jam .. xD ntah2 buku pon bosan tgk aku ..kan kan kan ? cian~ mcm2 yg aku pikirkan kaw tau .. aku pikir mcm ne time aku masok dewan.. dh abyh periksa.. and dpt result.. ap prasaan.. urgh ! x dpt digambarkan dgn kte2... aku dh gila (bkn gila ..plus sewel tros) nasib la ade kwn yg memahami... yg ske layankan aje prangai gila plus sewel ni.. haha .. kesian diowg tu -.- yaa.. cikgu pon dh x aja dh.asyi bgy latihan ngn latih tubi.. bab cikgu kata buat latihan sampai muntah pon x pa.. (ok aku try :p ) yg subjek aku risaukan sekarang ialah subjek BI , SEJ, GEO, KH, AG , SC ,BM , lagy stu ? dh lpe -.- ala senang cte sume subjek aku risau la... nk pi senaraikan lak.. aduyai.. haha...aku berazam ni ! kolo dh merdeka .. jgn mimpi aku nk sentuh buku dh.. nk bgy otak rest serestnye.. haha x perlu berpikir2 dh sal sc ke ap ke.. yg pasty impian aku tercapai tok masok klas 4 sains amiin :) (dri form 1 aku idam2kan klas tu) alahai k la tata :P


Old things | New things