Follow Dashboard
Tokens?

what the news : full of memory at cameron highland
Tuesday, 6 November 2012 | 02:12 | 0 comments
hye3.. dh lme nye x cte2 at sini ? hehe.. biasa la bdax comel ni busy sket..ceyh, sila baling buku at dia plez..prasan sat :p ok actually aku tulis aryni..opss bukan menulis but menaip..pd 3 and 4 arybulan november aku pi rombongan skola ke cameron highland..hee..btw aku happy kot..mle2 nk pi sne jujo ckp nervous.. sbb aku ade nightmare.. so, x nk la pegy.. tpi mama aku kata i't fine.. jdi aku pegy la gak.. at sne kita berhenty at r&r tapah .. setengh jam je at situ.. beli sket makanan minuman then troskan perjalanan..makan mse 3 jam jugak la.. at jln ke cameron tu.. jln dia punya la berliku2..sampai aku penink tau *buat mke gedix* ade due owg yg dlm bas tu muntah.. nasib aku x muntah..fiuh *tarik nafas* sampai at sne.. serius la sejuk sgt2.. sampai menggigil.. air dia pon mcm ais *time nk ambik wuduk at masjid at sne* kita lawat at mardi, ladang strawberry, bee farm and ladang teh valley.. btol syiok sgt2.. *sampai terlompat* strawberry at situ manis2 and gemok2 sgt2.. lebyh2 cicah ngn coklat.. fiuh sedap sgt2 *meleleh air liur* xD then kita pegy check in hotel, ingat hotel nye mewah la.. rupanye hotel yg x menyerlah.. tpi nk buat mcm ne.. then pi la pasar mlm *kebetulan dekat je* sampai saket kaki.. beli la cincin persahabatn kitaowg.. cantik.. and murah :) dh pkai bju 3 lapis pon still rasa sejuk.. memang mcm owg pegy oversea je..hehe..makanan2 at situ siyes sedap2.. lebyh2 aku ske sayur campo dia.. yela sayur dia kan fresh.. and air teh dia kan asli..so, memang sedap la.. berselera aku makan.. ok la tu je nk cte aryni.. nanty kolo ade ap2 cte.. nanty kita update tau.. bye .. bye :p *duckface*


Old things | New things