Follow Dashboard
Tokens?

what the news : moment jdi childish di port dickson (:
Friday, 7 December 2012 | 04:39 | 0 comments
*mke ngh jakun ngn kolam mandi.. uiks :P hehe * yoh ! aku rasa mcm aku still mimpi..OHMYGOSH!mcm bru semalam aku menapak ke posrt dickson tu.alih2 skunk aku dh tercongok kat umah ngn mke cemberut.brr,time nk bertolak tu aku tgk mama aku bawak 3 beg (besao lagy tau dax)ternganga la aku tgk.aku ingat aku nk tydo sne seminggu.mke setan dok kluar at pala :p sampai kat sne (byk gak halangan,anatranye byk kali papa aku sesat jln tau)tpi alhamdullilah kiteowg tiba ngn selamat.hotel dia ni mcm apartment la gak.not as beautiful as five star hotel la. (ceh!bajet kaya)k,perasan.kemas la ap yg patut.. aku ngn adik aku dh bersiap bersuit mandi. nk terjah kolam yg "ADVANTURE" tu..lme gak la mandi about 4 hour maybe. then tgk magic show yg diadakan at situ.pergh! mke kagum je tgk.padahal magic show tu khas tok bdax kecik.jdi aku berlakun jdi bdax kecik? k3..fine. sesekali jdi bdax.then dh balik dri mandi,mama ckp esok kita balik.aku buat mke nasi basi je.yela bwk beg besa skali tydo 1 mlm. yela mama aku ade alasan yg kukuh yg buat aku x da alasan nk bantah (mcm pembangkang at makamah jariah je)sebelom balik tu aku beli la gak cenderahati sket.x kan balik ngn tgn kosong kot. haha ok..cte ni spatut ku update lme dlu.. tpi bru skunk berpeluang.. aces (mcm busy sgt ) (: ok tata u alls (:


Old things | New things