Follow Dashboard
Tokens?

what the news : tips mengetahui isi hati si dia (lelaki)
Thursday, 14 February 2013 | 20:24 | 0 comments

okey pd tgh hary yang indah ini.. eceh.. and jgn lpe wahai kaum adam.. bersedia nk pi masjid... tunaikan kewajipan kowg okey ? aryni aku nk bgy kowg tips bagaimana nak tahu isi hati lelaki.. dengar pun mcm menarik tetarik kan ? haha..kowg mesty nak tahu kan diowg dok rapat ngn kita ni.. diowg ske tak ngn kita.. jdi kita nak biarkan la diowg luahkan feeling diowg kat kita ni..

1.jangan tnye trus direct kat kaum lelaki ..
yela.. kang diowg ckp tak ske kat kowg. hah... dpt malu setepek..tapi kalau la dh berani sgt2 kan dan kowg pun dh dpt hint yang dia ske kowg cme lelaki tu je yang malu-malu (malu kucing je tu) boleh la kowg tnye je diowg direct ..  xD

2.buat si dia cemburu habis ..
contohnye.. kowg cerita la sal lelaki lain yang try nk kwn ngn kowg ni and try ngayat ko jdi kekasih kowg kan..cbe korang tgk reaksi die..kolo dia  jeles dh de tnde dia ske kan kowg.. tpi kolo mke mcm buat x tau ajew.. baik lpekan jela niat tu eh ..

3.bagi kata-kata sme ade dia serius atau tak..
dri korang buang mse menanti buah anggur jatuh ke riba..elok la kowg cri seseowg yang serius nk jdikan kowg istri yang sah..

ini jela serba sedikit tips aku dpt share ngn kowg.. harap ngn cre ni.. kowg dpt la jodoh yang kowg nak okey ? amin.. itu je tips nye.. ade hary aku buat tips bru  ^_^


Old things | New things